dinsdag 1 januari 2013

Gelukkig nieuwjaar!

En zo is alweer de laatste feestdag van het seizoen voorbij gegaan, en kunnen we weer met frisse moed en voornemens aan 2013 beginnen. Geheel volgens eigen traditie zijn we vandaag op familiebezoek geweest, en daar mochten we getuige zijn van wat misschien wel weer een mooie nieuwe traditie zou kunnen worden...?

De heliumballon die we mijn schoonouders op 22 december kado hebben gedaan voor hun 40 jarig huwelijk werd vandaag 'vrijgelaten'! Er was netjes een briefje aan bevestigd (waterdicht verpakt, het is tenslotte wel Nederland...) met adresgegevens en het vriendelijke verzoek aan de vinder om een kaartje terug te sturen, zodat we kunnen kijken waar hij helemaal terecht gaat komen.

Een ontzettend goed idee van mijn schoonouders en erg leuk om zo samen te doen! Natuurlijk hebben we er een fotoverslagje van gemaakt:
En toen was ie dus écht los... Deze foto is met recht een 'lucky shot' te noemen want in sneltreinvaart was de ballon vertrokken!Deze foto is ongeveer een halve minuut gemaakt na het losknippen.

Het formaat van de ballon, de sterkte van het materiaal en de helium zorgden ervoor dat hij in zo'n korte tijd zó ontzettend hoog kwam dat hij zeker wel tot buiten Nederland moet kunnen komen. Ik ben heel erg benieuwd of en wanneer ze iets te horen krijgen. We wachten in spanning af... 

Voor iedereen heel veel liefde, geluk, gezondheid en creativiteit toegewenst, in dit mooie nieuwe jaar! Tot de volgende blog,
Laura

2 opmerkingen:

  1. Leuk om zo 2013 te beginnen; met het oplaten van de jubileum/helium ballon. Uiteraard met een feestelijke blog van Laura.

    Lieve groetjes,
    André en Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee zeg! Ik ben benieuwd hoe ver weg hij raakt! Ik wens je een heel creatief 2013 toe met veel leuke dingen die je ons in je blogs kunt laten zien :) gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen