zondag 10 juni 2012

Vaderdag

Van de week heb ik nog even tussendoor wat lekker ouderwets zitten rommelen: papier 'oud' maken, altijd leuk! Eerst een plaatje geprint op de ene zijde, toen de tekst op de andere zijde, uitsnijden, verkreukelen, weer een beetje glad strijken en toen de fik erin. Nou ja, langs de randjes dan.Het doel van dit stukje huisvlijt? Mijn schoonvader is (net als manlief) gek op geo-cachen, een soort van schatzoeken met GPS. De travelbug die hij twee jaar geleden van ons kreeg voor vaderdag is helaas verdwenen, dus krijgt hij twee nieuwe. En geheel in stijl hebben we voor hem een 'schatkaart' gemaakt, waarmee hij zijn eigen kadootje kan gaan zoeken!


Hieronder de ene travelbug, die we alvast voor hem voorzien hebben van een leuk plaatje. De tweede mag hij zelf afmaken door er iets leuks aan te hangen.
Tot de volgende blog,
Laura

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd waar André allemaal terecht zal komen!

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben gisteren al vaderdag gevierd. Hij moest de hele wijk bij tante Lies rond om vervolgens in haar achtertuin uit te komen, waar wij lekker in het zonnetje zaten. :D
  Daar was het nog even flink zoeken, sommige bloemen en planten hebben het zwaar te verduren gehad, haha! Het kado zat in het dak van een vogelhuisje vastgeplakt, bleek een erg goede plek te zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, leuk! Maar ik bedoelde meer; benieuwd waar André op de fiets (geplakt op de wereldbol) terecht zal komen ;)
  Maar dit was ook al avontuurlijk zo te horen!

  Gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen