maandag 22 augustus 2011

Tapas-lunch

Alweer een paar weekenden terug waren we bij mijn zusje uitgenodigd voor een lekkere tapas-lunch. Nou ja, misschien is 'dinch' beter, want we begonnen om een uur of 11 met koken en eten... en koken en eten... en koken en eten... en tegen zessen waren we zo'n beetje klaar.


De volgende gerechten kwamen voorbij:


Garnalen cocktail

Tomaatjes met roomkaas en pijnboompitten, gewikkeld in Parmaham

Bladerdeeg hapjes met gehakt

De Spaanse tortilla met chorizo en paprika wilde niet doen wat wij wilden, en dus eindigde het als Spaans roerei met chorizo en paprika. Ook prima te eten met stokbrood.

De eerste van 3 mini-toetjes was deze zelfgemaakt tiramisu, geserveerd in een wijnglas. Dit was al een dag van tevoren door mijn zusje gemaakt, want dan is het het allerlekkerst!

Ongeveer een uur later was er weer plek voor het volgende toetje, een trifle van citroenyoghurt, slagroom, verkruimelde merengue en als extra verkruimelde lange vingers (over van de tiramisu), hmmm!!!!

Het aller-aller-allerlaatste wat er nog in ging deze dag waren verse aardbeien, 
in een jasje van pure chocolade.

Wat we tussen al dat koken en eten nog meer gedaan hebben? Vliegtuigje spelen met Sam.

Spelen met de loop-auto, met Sam.

Grappige foto's maken, van Sam.

Badderen met Sam, en uiteindelijk een verhaaltje voorlezen voor Sam. Het was een hele leuke dag!

Tot de volgende blog,
Laura

1 opmerking:

  1. MMMMMMMM lekkere hapjes !!!!!!

    LLLLLLief en heel erg
    LEUKKKKKKKKKKKKK !!!!
    GROETJES.

    BeantwoordenVerwijderen