woensdag 20 juli 2011

Gerrit de Krokodil

En dan zijn we alweer toe aan het laatste beest van een zaterdagje knutselen: Gerrit de Krokodil, waar manlief al tijden naar uitkijkt.


Hiervoor moest er vorige weekend speciaal teruggereden worden naar de stofjeswinkel in Katwijk ("Krijg je daar ondertussen al korting, of hoe zit dat?"). Maar ja, zonder groene fleece géén krokodil, ik kan geen wonderen verrichten, hoor.

Ook het Kodak-momentje van Gerrit werd ernstig verstoord door het slechte weer. Dus ook hij moest binnen op de foto. En wat is er nu een betere plek voor een krokodil dan bij het water, samen met de fotogenieke logeervis 'Pieter Blup'...?
Krokodillen vallen wat mij betreft onder de groep 'nare beesten', je weet wel: fascinerend maar eng. Vandaar misschien dat het patroontje van dit beest een tijd lang onderop de stapel bleef liggen. Aangespoord door manlief mocht Gerrit toch meedoen deze week.


En het resultaat is prima gelukt! Het bescheiden glimlachje en het perfect passende patroon voor het lijfje zullen daar vast aan meegeholpen hebben, denk ik. En ook de staart vind ik stiekum wel erg leuk. Kortom: als je je er maar goed in vastbijt kun je van ieder beest een feest maken! :)


Tot blogs allemaal,
Laura

1 opmerking:

  1. Hij is heel anders dan de andere beesten, maar ook al zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen