zondag 17 juli 2011

Archibald het Konijn

Ik heb zo'n vaag vermoeden dat Archibald het héél goed zal kunnen vinden met Ferdinand de Kat (zie twee blogs geleden)...


Het zijn in elk geval lotgenoten: ook bij Archibald was ik even zijn naam kwijt tijdens het uitzoeken van de stofjes en kleurtjes. Maar gelukkig heeft ook hij een grijns van poot tot poot in dit geval, want zijn oren zitten een stuk hoger, en já, die horen ongelijk qua formaat te zijn!


Het leuke aan deze beesten is dat het helemaal niet erg is wanneer je wat minder nauwkeurig werkt. Of, om er nog een paar fijne mindfullness-wijsheden tegenaan te gooien: "Niet perfect is ook goed" en "Goed genoeg is goed genoeg".


Who cares als de ene poot naar voren wijst en de andere niet? Dan zeg je gewoon dat je een rennend konijn gemaakt hebt!De pompon als staart is eigen inbreng. Zonder is hij toch wel een beetje kaal. En mét is hij niet 'goed genoeg', nee, zo is hij perfect!
Het begint al een beetje gewoonte te worden, dus ook deze beesten gaan niet op mijn blog zonder een leuke 'buiten-foto'. Dit keer werd het een rondje Katwijk. Bij de Soefi tempel konden we de auto kwijt en daar stonden nog wat mooie bloemetjes, dus werd Archibald op zijn kont in het gras geplant. Bijna met zijn schattige staartje in de hondenpoep... Het is toch bij de konijnen af!


Tot het volgende beest,
Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten