maandag 20 juni 2011

Giftboxes

Deze cadeau-doosjes van snipperkarton zijn al eerder door mij gemaakt. Het origineel was de verpakking van een aromatherapie-massage-cadeaubon (Hoeveel punten kun je met dát woord scoren? Wow!), bij een schoonheidsspecialist in de buurt. Door mij gegeven aan manlief, als kerstkado, na een stressvolle periode in ons leven. 


Na het uitpakken van de kadootjes (Ja, ik weet het, ik ben niet consequent in het schrijven van dat woord, maar ik word knettergek van die irritante spellingcontrole, en soms kan ik het hebben, en soms geef ik maar toe aan die soms toch wel handige functie op de computer... zucht!) heb ik meteen de verpakking in beslag genomen. De volgende dag heb ik het voorzichtig uit elkaar gehaald en er een eigen malletje van gemaakt.


Van de vorige exemplaren heb ik de meesten weggegeven, en de laatste twee kwam ik van de week tegen in de kast. Ik vond het ontwerp nog steeds mooi en ik wist dat er ergens nog resten van het snipperkarton moesten liggen. Dus de mal nog maar eens opgeduikeld, die in de nu overzichtelijk opgeruimde lades zó terug te vinden was.
Van iedere kleur heb ik er twee gemaakt, met één en met twee gaatjes, zodat je ze op allerlei verschillende manieren kunt sluiten, met linten of met splitpennen.


De binnenkant. Er kan geld in, bonbons, kleine spulletjes of aandenkens, sieraden, etc.Hmmm.... Met het schrijven van dit blog bedenk ik me dat de buitenkant ook nog te beschrijven, plakken of stempelen is. Laat ik nu ook nog een paar mooie sets met stempels mee hebben genomen uit Japan :) Misschien zijn deze doosjes dus nog niet helemaal af...


Tot blogs,
Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten