maandag 21 februari 2011

Jippie! Een award!!


Gisteravond kreeg ik een berichtje: Charlotte van 'Toffe Stoffies' had op haar blog een berichtje voor mij achtergelaten... Huh?

Ik bleek van haar een award gekregen te hebben; de Liebster Blog, omdat ik haar inspireer met al die leuke papiertjes die ik op mijn blog plaats. Wat leuk!!!
De Liebster Blog houdt in:
- Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
- Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
- Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
(Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.)

Natuurlijk accepteer ik deze award. Bedankt Charlotte! Ontzettend leuk om te horen dat je mijn blog leuk vindt. En ik geef hem graag door aan de volgende bloggers:

Linda, die net zulke leuke (en erg lekkere!) taarten kan maken, als erover schrijven.
Marcel, die mooie foto's kan maken, en wel een steuntje in de rug kan gebruiken om ze ook werkelijk op zijn blog te plaatsen.
Tara, het eerste blog wat ik zo leuk vond dat ik het dagelijks ben gaan volgen, ondanks dat ze een compleet onbekende voor me is.

Dames en heer: veel plezier met jullie award! 

Tot blogs,
x Laura

2 opmerkingen: