woensdag 5 januari 2011

Catharina van Sminia-suite

Allereerst voor iedereen die dit leest: 'Gelukkig nieuwjaar!'

Ons jaar is in elk geval al heel gelukkig begonnen. Op 2 januari hebben we onze koffertjes ingepakt en zijn we naar Leeuwarden vertrokken. Daar lag een hotelkamer-sleutel te wachten met onze naam erop!

Na een bijzonder jaar waarin we zowel onze grootste dieptepunten als onze grootste hoogtepunten beleefden (tot nu toe!!!) hebben we het jaar afgesloten door onszelf te trakteren op 3 nachtjes in de mooiste hotelkamer die we konden vinden: de Catharina van Sminia-suite in het Van Sminia Huys, te Leeuwarden. Hieronder een filmpje van de kamer, oeps ik bedoel natuurlijk de 'suite':

Voor ge├»nteresseerden: dit is absoluut de moeite waard! Zomaar een paar bijzonderheden: valet-parking, 65 m2 kamer m├ęt tweepersoons jacuzzi en een kok die bij het ontbijt flensjes, gebakken eieren of wentelteefjes 'live' staat klaar te maken... Wat een verwennerij!!!

Wij kunnen er in elk geval weer een jaar tegenaan... nou ja, tot aan de zomervakantie dan :)
Tot blogs, Laura

1 opmerking:

  1. Dat ziet er echt geweldig uit! Als je daar niet ontpannen van wordt! Fijn dat jullie zo genoten hebben, nog even lekker weekend houden en dan weer terug naar de harde realiteit ;)

    groetjes Lin

    BeantwoordenVerwijderen